Gewichtige Punten

“Dat  meer gewicht ook meer mag betekenen en hoe je dat zou kunnen doen..”

Gekoppeld aan het project Weegpunt is ‘Gewichtige Punten’. Als u op Weegpunt staat, kunt u straks letterlijk meteen wat aan uw gewicht doen. Maak u zelf gewichtig en geef uw gewichtige punt, zodat andere mensen daar ook gewicht aan kunnen geven. Of misschien heeft u zelf een punt waar u gewicht aan zou willen geven, ga dan naar: Geeft gewicht? Ja!.

Symboliek logo
Het logo van gewichtige punten is ontworpen door Tac-Art. Het drukt een borstbeeld uit dat twee gewichtige punten draagt en weegt. Maar ook een gezicht dat u toelacht, u uit te dagen dat gewichtige punt van u te geven en te laten meten/wegen.

Geeft gewicht? Ja!
Als u niet op Weegpunt bent geweest en u wilt een Gewichtig Punt geven of juist zwaarte geven aan een punt, kunt u hier terecht. Dat meer gewicht ook meer mag betekenen en hoe u dat zou kunnen doen, komt hier aan de orde.

Laat hier uw gewichtige punt achter.
Laat anderen weten wie u bent! Maak uzelf bewust dat u belangrijk bent en geef dat Gewichtige Punt. Dus hebt u een mooie slogan of zin, die u belangrijk maakt? Laat het weten! U kunt hieronder uw reactie kwijt die later in Gewichtige Punten verwerkt zal worden. Ook kunt u hieronder uw reactie kwijt over “Weegpunt” en “Gewichtige Punten” zelf.

Heeft u een discussiepunt? Discusieer mee op Diëtisten Netwerk op LinkedIn

Contact
Heeft u naast de interesse voor Weegpunt ook interesse voor Gewichtige Punten. Of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op. Dat kan per e-mail of per telefoon.

E-mail: gewichtigepunten@activieta.nl

Vermeld bij uw email de volgende gegevens:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Onderwerp
  • Vraag/Opmerking

Telefoon: 06 24 97 18 91

1 reactie op “Gewichtige Punten”

Thijs Broerse:

Wat een gaaf project.

Mijn gewichtige punt: “Ik streef iedere dag naar perfectie.”

Geef uw reactie